Bu Blogda Ara

25 Aralık 2011 Pazar

Metres-Amanda QUICK

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yazarın Ay Işığında Aşk ve Kiralık Nişanlı kitaplarını da okudum ama çok etkilenmemiştim. Sanki hep birşeyler eksik gibiydi ama Metres gerçekten hoşuma gitti, okurken güldüğüm bi kaç sahnesi vardı,kızın o saf sevgisi,adamın ondan neden etkilendiğine anlam veremeyip sonradan "bana sevmeyi öğret" deyişi falan gerçekten hoştu,okudum ve iyiki okumuşum dediğim bir kitap oldu Metres.


Olay Masters Kontu Marcus'un Yorkshire'daki Londra'dan uzak evine çekilmesi, dedikoduyu seven bir İngiliz lordunun onu ziyaret edip Londra'daki,ortalığı birbirine katan metresinden bahsetmesiyle başlıyor. Marcus şaşkın tabiki.Neden mi? Çünkü 4 aydır hayatına hiçkimse girmemiş ve bu Masters Kontu'nun 'dostuyum' diye ortalıkta gezinen bayanı tanımıyordur. İşte bundan sonra Marcus'un Londra'ya gitmesiyle kızın yani Bayan Bright'ın aklı ve kalbi heyecandan yerinden oynuyor. Neden mi? Çünkü Marcus'un ölü bir adam olduğunu sanıyordu!
Ah şu şantajcı adam! Nasıl bir oyun oynuyor böyle?
Okuyun da görün diyorum arkadaşlar :)

1 yorum:

  1. selam öykü hanım benım çok yaratıcı bi hikayem var fakat nasıl yapıcağımı bılmıyorum 50 partlık bişey dıramatik ve çok etkileyici aca sizle özelden konuşa bilirmiyiz facebook adresimi atsam bana ulaşa bılırmısınız heralde biraz yardıma ihdiyacım var Salıcakla
    https://www.facebook.com/yusuf343556

    YanıtlaSil